luni, 31 martie 2008

tristete...

nu stiu ce ma intristeaza mai mult, faptul ca sunt gresit inteleasa sau ca am apreciat gresit...sau poate pornirea mea atat de naiva, de a aprecia numai calitatile celor din jur si a le minimaliza defectele, pana la ignorare completa...oare cand ma voi trezi din woanderland-ul in care ma incapatanez sa raman blocata?!...

17 comentarii:

Anonim spunea...

probabil ca cei care merita increderea ta nu o primesc si cei care-o primesc ..nu merita. keep looking ...exista cineva undeva ..candva///

Anonim spunea...

io cred ca nui posibil sa fie cineva atat de visator incat sa ofere tat timpul si sa nu primeasca ce asteapta in schimb.....si sa continuie in acelasi stil..dar pana la urma cum ai sous si tu ii wunderland deci sa poate intampla orice..daca tu te samtz bine, ce mai conteaza? sau cui ii mai pasa/?

abriza spunea...

pai asta e ca nu ma"samtz" bine...dar trece...

Anonim spunea...

SHI DE CE COTINUI?SAU ASTA IERA SI INTREBAREA TA..PANA CAND? SUPER TARE SI NU AI NICI CELE 3 VARIANTE: ASK AFREND, FIFTY FIFTY SI NUMAI STIU CARE. PACAT DAR TOTES TRECATORE!!

abriza spunea...

de fraiera, d'asta continui...dle"oracol de intelepciune"

Anonim spunea...

io am crezut cai liber la vorbit aici, da dac-i suparare io pot sa ma abtin..abstinenta duce la virtute.. si vituteai nuama buna de samanta.

abriza spunea...

tetelule din jurnal sau din deal, desi nu am timp m-ai facut sa rad...lasa virtutile pt cei care aspira la un locsor caldut in rai...sau si tu?

Anonim spunea...

apai tati tragem intrun loc racoros pa caldura asta nu sa stie cum ii acolo ca nime nusontors..da oricum dacati traba sa razi timp apai atuncichiarca ai o problema....

abriza spunea...

am mmult mai multe...dar nu ma plang, ca le rezolv eu, intre timp astept sa vina altele la rand....ma refer la probleme

Anonim spunea...

vad ca optimismui in floare de numauita..te-ai descurcat pana acum ti descurca si de amu inainte.

abriza spunea...

pai...

Anonim spunea...

"pai" e un fel de tik? verbal mam gandit..dar cun nimeni nui perfect tot raul ii spre bine

abriza spunea...

bine ca esti tu destept :p

Anonim spunea...

suparacioaso!!!dsr nui nimic catoate lucrurile bune trece si asta. cei ciudat este ca oamenii zic tot timpul caprefera adevarul spus in fata dar cand le spui de "pai" se uita la tine urat...noroc ca in alte domenii am succese si chiar daca exista oameni care se supara si nu vrea sa vorbeste cu mine..ma descurc!!!

abriza spunea...

sa fi sanatos/sanatoasa!...intrebare: scrii intentionat gresit gramatical sau atata stii tu?

Anonim spunea...

La tot ce spui tu in mesaj raspunsul mieu este:da.
daca teuiti injur aisavezi ca oameniivorbeste dupacum scrie si scrie dupacum sufla vantu'( banii) daca crezi ca numai atatapot ie bine, ajung si ieu sa intru in randul oamenilor zilelornoastre.
dar ca vandinvedere ca esti o fata inteligenta si cu samtzul umorului( sau asa reiese din blog) cred ca vrei sa ma takinezi...

Anonim spunea...

proabbil? tie fomica!? am mancat si eu din simatie...